Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων για το χτύπημα των εργαζομένων του Market In

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Όλοι στη συγκέντρωση έξω από το Μάρκετ Ιν στις 6.30
Αυτή η κυβέρνηση με άμεσο τρόπο κάνει πράξη τα έργα της. Δεν πρόλαβε να κλείσει τις εργασίες του το συνέδριο για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση και οι κατασταλτικές δυνάμεις του κράτους προχώρησαν στην νέα αναπτυξιακή πολιτική.
Έξω από το «Μάρκετ ιν» στα Ιωάννινα, κατ΄ εντολή της κυβέρνησης και της εργοδοσίας, των επιχειρηματιών του κτύπησαν απλήρωτους και απολυμένους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν, συλλαμβάνοντας συνδικαλιστές, μέλη της διοίκησης του Εργατικού κέντρου Ιωαννίνων.

Ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση για το κεφάλαιο, την κυβέρνηση και την εργοδοσία σημαίνει απολύσεις, απλήρωτοι εργαζόμενοι, μισθοί φτώχιας, εντατικοποίηση της εργασίας, εργοδοτική τρομοκρατία, κρατική, ΕΕρωκρατική και κυβερνητική καταστολή.
Η μόνη λύση, η μόνη απάντηση είναι οι οργανωμένοι αγώνες των εργαζόμενων, τα δυνατά ταξικά σωματεία και συνδικάτα.
Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων, αντιστεκόμενοι στην κρατική, κυβερνητική, ΕΕυρωκρατική, εργοδοτική τρομοκρατία, καλούμε όλο τον εργαζόμενο λαό στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το «Μάρκετ Ιν» στις 6:30 μμ, με αίτημα να πληρωθούν και επαναπροσληφθούν ΑΜΕΣΑ οι εργαζόμενοι.

27.10.2017
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr | ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: