Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Αναβρασμός στα Μέγαρα από τις μαζικές αποκοπές ρεύματος από την ΔΕΗ λόγω χρεών λαϊκών οικογενειών


Επόμενο πεδίο αγώνα,αλλά και ανάληψης ευθύνης,για τους "Πολίτες Μεγάρων κατά των Πλειστηριασμών" είναι οι αποκοπές ρεύματος από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε νοικοκυριά τα οποία είναι ενταγμένα το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και στο Κ.Ε.Α. (τα...γεμιστά της Θεανώς ντε).Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν έρθει στα χέρια μας πάνω από 600 νοικοκυριά,πολλά απ' αυτά δικαιούχοι ΚΟΤ και ΚΕΑ,ζουν στο απόλυτο σκοτάδι γιατί ο ΔΕΔΔΗΕ ενεργώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ως γνωστό ΚΟΤ και ΚΕΑ δεν αποκόπτονται από το ρεύμα ή το νερό) και καθ' υπόδειξη του εντολοδόχου της κυβέρνησης (της..."αριστεράς" ντε) προέδρου της ΔΕΗ τους έχει κόψει το ρεύμα από την κολόνα!
Είναι καιρός πια να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους,οι πολίτες να καταλάβουν ότι...η φωτιά από το σπίτι του γείτονα θα έρθει και στο δικό τους,αλλά και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του μεγαρικού λαού με πρώτο τον Δήμαρχο να μπουν μπροστά και με δυναμικές παρεμβάσεις στη ΔΕΗ να απαιτήσουν την επανασύνδεση του ρεύματος σε αυτά τα νοικοκυριά που δεν ανήκουν ούτε στον εφοπλιστικό κλάδο (που σημειωτέον η κυβέρνηση μια χαρά τον προστατεύει),αλλά και ούτε βίλες έχουν!
Οι "Πολίτες Μεγάρων κατά των Πλειστηριασμών" θα αναλάβουν πρωτοβουλία ζητώντας την επείγουσα συζήτηση του θέματος στο Δ.Σ. με στόχο τη λήψη απόφασης (κι όχι να υιοθετηθεί ακόμα ένα ανούσιο ψήφισμα) για δυναμική παρέμβαση υπέρ των αδυνάτων συμπολιτών μας στη ΔΕΗ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: