Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Το μεροκάματο "βάφτηκε" με αίμα!Νεκρός 25χρονος ντελιβεράς σε σύγκρουση με αυτοκίνητο

Από Ζα μαν Φου
Νεκρός 25χρονος ντελιβεράς μετά από σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο, ένας ακόμη στον μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους κατά την διάρκεια της εργασίας τους.
Αλλά γι'αυτούς κανένα έκτακτο δελτίο, κανένα τηλεοπτικό συνεργείο, καμία δήλωση συμπαράστασης στους οικείους τους, κανένας αποτροπιασμός για το γεγονός πως κάθε τόσο νέοι άνθρωποι πεθαίνουν για ένα μεροκάματο, αυτοί οι θάνατοι είναι μια κανονικότητα, συμβαίνουν αυτά άλλωστε.


Ο 25χρονος είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και άλλους τραυματισμούς από τη σύγκρουση με το ΙΧ που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας
Θρήνος επικρατεί στην περιοχή της Ιεράπετρας καθώς υπέκυψε στα τραύματα του ο 25χρονος ντελιβεράς που ενεπλάκη στο τροχαίο που σημειώθηκε χτες το απόγευμα στο Στόμιο.
Ο 25χρονος είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και άλλους τραυματισμούς από τη σύγκρουση με το ΙΧ που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. 
Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στις 11.30 το βράδυ με τους γιατρού να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.
Πηγή: Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: