Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ήρθε η ώρα «της σχισμένης σημαίας»: Διαρρέει φήμες η ΕΥΠ;

Ποιοι είναι αυτοί «οι πράκτορες» που σχίζουν ελληνικές σημαίες στο Καστελόριζο;
Ποιοι είναι αυτοί που πετάγονται ξαφνικά από αυτοκίνητα για να βγάλουν φωτογραφίες με Τουρκικές σημαίες μπροστά από το στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων στη Ρεντίνα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις; 
Αληθεύουν όλα αυτά ή είναι βρώμικα ψέματα, κατασκευασμένες φήμες και ποια η σχέση της ΕΥΠ, που φέρεται ως πηγή ανυπόστατων τελικά φημών, που διαρρέουν διαμέσου μιλιταριστικών σαιτ, για να αναπαραχθούν ακολούθως από τα καθεστωτικά δημοσιογραφικά ΜΜΕ;

Και γιατί το Υπουργείο Άμυνας δεν τα διαψεύδει όλα αυτά;

Γιατί τα ανέχεται, αντί Αρνείται να τα καταδικάσει και αντιμετωπίσει;

Μετά την εχθρότητα για τους μετανάστες, την Ισλαμοφοβία και το μίσος για τους μουσουλμάνους (πρόσφυγες ή μειονοτικούς συμπολίτες μας) ήρθε η ώρα «της σχισμένης σημαίας».

Είναι το αγαπημένο θέμα με το οποίο ασχολούνται οι φασίστες και συγκεκριμένα σαιτ το τελευταίο 15νθημερο, παραπληροφορώντας και επιχειρώντας να καλλιεργήσουν κλίμα ¨εθνικών κινδύνων¨.

Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος σε όλα αυτά;

Η ΕΥΠ, που φέρεται να «τροφοδοτεί» συγκεκριμένα σαιτ που χαρακτηρίζονται για τις φιλοναζιστικές συμπάθειες τους και τα οποία διαλαλούν τις καλές σχέσεις τους με τις μυστικές υπηρεσίες. 

ΕΥΠ που παράλληλα, συστηματικά, παρακολουθεί τους εργαζόμενους και τους αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων.



Το ζήτημα είναι ότι όλοι αυτοί, οι εχθρικοί για τον κόσμο της εργασίας μηχανισμοί του κράτους του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού, διασπείρουν φήμες που επίσημα δεν υιοθετούν οι αρχές!

Όμως εντυπώσεις δημιουργούν και το ψέμα κυριαρχεί, καλλιεργώντας κλίμα «εθνικών κινδύνων» και μισαλλοδοξίας, «δικαιώνοντας» την πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 

ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. Διαβάζουμε:
Τούρκοι πράκτορες της Μ.Ι.Τ φέρονται να κατέβασαν την ελληνική σημαία από το φυλάκιο στο Καστελόριζο και σήκωσαν την τουρκική. 
Σαν «κεραυνός έσκασε» η είδηση από το Καστελόριζο ότι Τούρκοι πράκτορες της Μ.Ι.Τ φέρονται να κατέβασαν την ελληνική σημαία από το φυλάκιο του νησιού και σήκωσαν την τουρκική, όπως γράφει το […..], το οποίο είναι συνήθως καλά πληροφορημένο ειδικά στα θέματα της κοινότητας των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ύψωσαν Τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα 
Τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από την έδρα της Δ' Μοίρας Καταδρομών από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα., έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.
Όταν έγιναν αντιληπτοί πολύ καθυστερημένα από τη φρουρά του στρατοπέδου τράπηκαν σε φυγή.
Οι πινακίδες του οχήματος δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ότι το όχημα του δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία.
Σίγουρα, αν πρόκειται για κάποιου είδους "ειδική" επιχείρηση ΨΠ (Ψυχολογικού Πολέμου), από τους "απέναντι" δεν θα ερχόντουσαν με αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες...
Το γεγονός ότι η φρουρά το αντιλήφθηκε καθυστερημένα θα πρέπει να προβληματίσει το ΓΕΣ και προσωπικά τον Αρχηγό, αντιστράτηγο, Αλκιβιάδη Στεφανή.
Δεν είναι η μόνη περίπτωση "χαλάρωσης", αλλά όταν αυτή γίνεται στην "καρδιά" των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, τότε ούτε και ο Αρχηγός, ο οποίος προέρχεται από τις ειδικές δυνάμεις, εξαιρείται των ευθυνών. Και η χαλάρωση στην ειρήνη φέρνει ατυχήματα και στον πόλεμο, ήττες. 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ -ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ
Ήταν φήμες που διέδωσε ακροδεξιό σαιτ που διαφημίζει ότι «είναι συνήθως καλά πληροφορημένο ειδικά στα θέματα της κοινότητας των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών».
Πότε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, των Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα, θα πάρουν θέση;
Για μας είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ένταση του αγώνα του αντιπολεμικού κινήματος ενάντια στις άθλιες μεθόδους και τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας του κράτους του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού που στοχοποιούν τον εχθρό λαό.
Στο προσκήνιο λοιπόν πρέπει να βγει δυναμικά και αποφασιστικά το αντικαπιταλιστικό εργατικό διεθνιστικό αντιπολεμικό κίνημα που απαιτεί η εποχή μας.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: