Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

"Μπλόκο" των συμβασιούχων εργαζόμενων του Δήμου Κοζάνης στον Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα


Πηγή: kozani.tv
Τη διαμαρτυρία των παρατασιούχων συμβασιούχων εργαζόμενων στην καθαριότητα της Κοζάνης άκουσε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας την ώρα που επισκεπτόταν τον Δήμαρχο Κοζάνης.
Έξω απο το Δημαρχείο οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν απο το πρωί και περίμεναν τον κ. Ρήγα για να του θέσουν το πρόβλημα της ενδεχόμενης απότομης διακοπής της παράτασης της σύμβασής τους από το ελεγκτικό συμβούλιο οπως διέρευσε από την Ολομέλεια κρίνωντας τους παράνομα απασχολούμενους και να τους ζητήσει τους μισθούς για τους μήνες της παράτασης πίσω.
Οι εργαζόμενοι ζητούν να τηρήσει η Κυβέρνηση τη δέσμευσή της και να λήξει τις συμβάσεις τους μέχρι το τέλος του 2017.
Δείτε τις φωτογραφίες του www.kozani.tv:

Διαμαρτυρία των εργαζομένων στην καθαριότητα και στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κοζάνης κατά την επίσκεψη του Γραμματέα της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα
Πηγή: kozani.tv
"Στοχευμένη και με πολιτική σκοπιμότητα" χαρακτήρισε την εξέλιξη με τους "παρατασιούχους" συμβασιούχους στους δήμους και τον μισθό τους ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης με εργαζόμενους του δήμου.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και στους παιδικούς σταθμούς διαμαρτυρήθηκαν για τη διακοπή της παράτασης των συμβάσεων και την απαξίωση, όπως λένε, των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.
Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv
από:e-KOZANH

Δεν υπάρχουν σχόλια: