Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αυτό είναι ξενοφοβία και ρατσισμός…! - Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος:

 «Θα μουσουλμανοποιήσουμε την Ελλάδα; Τώρα θυμήθηκαν όλοι να μεταναστεύσουν;» 

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει»

Πηγή: prlogos.gr

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος μίλησε στην Κατερίνα Μαρκοπούλου «στο Κόκκινο» για το θέμα του γηροκομείου και τη στασιμότητά του στην επέκταση της νέας πτέρυγας.
Οκτώ χρόνια κωλυσιεργίας με τις 35 γερόντισσες να παραμένουν στην ξύλινη πτέρυγα. «Κάτι να γίνει σ’ ένα καλώδιο, ποιος με ξεπλένει», ανέφερε γλαφυρά ο μητροπολίτης για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς. «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει» ολοκλήρωσε με νόημα για τη στάση της αυτοδιοίκησης.

Για το προσφυγικό: «Εμείς τι φταίμε;»

 
Βίντεο: kozan.gr

Τριάντα οκτώ χρόνια πολέμου στο Αφγανιστάν , είκοσι έξι στο Ιράκ και «τώρα όλοι θυμήθηκαν να μεταναστεύσουν», ανέφερε στην Κατερίνα Μαρκοπούλου ο Μητροπολίτης Παύλος λέγοντας ότι μεταναστεύεις σε δικό σου χώρο, που είσαι ομόπιστος και ιδίου πολιτισμού. «Αυτό που δεν κατάφερε ο Σουλεϊμάν εν καιρώ ειρήνης να εξισλαμοποιήσει την Ευρώπη, το φτιάχνουμε τώρα εν καιρώ ειρήνης».

«Τι τους φταίμε; Αντί να μας πουν ένα ευχαριστώ, τα βάζουν εναντίον μας; Έκλεισαν το τρένο της Ειδομένης, κλείνουν τους δρόμους. Θα έχουμε κι αυτούς από πάνω; Θα μουσουλμανοποιήσουμε την Ελλάδα;», διερωτήθηκε θέτοντας το θέμα της υπογεννητικότητας των ελλήνων μπροστά στην υπεργεννητικότητα των μουσουλμάνων. «Σκεφτήκατε τι θα απογίνει η Θράκη;».

Όσο για τη Λευκόβρυση, δεν παρέλειψε να επισημάνει μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου ότι οι συνοδοί του κ. Κουρουμπλή δεν ενημέρωσαν τον υπουργό για την παρουσία της Μητρόπολης μέσω του πάτερ Βαχτσεβάνου, ο οποίος την ημέρα εκείνη έδινε το συσσίτιο.

Ι.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια: