Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Εθνικιστές της συμφοράς....



Γράφει ο Στέφανος Πράσσος
Μπορεί ο “καπετάν” Πάνος (Καμένος) να έχει κάνει γαργάρα και να έχει «καταπιεί την κάμηλο» με όλα όσα έλεγε το προηγούμενο διάστημα για δοσίλογους, Μεργκελιστές, Εθνοπροδότες κλπ, τώρα όμως θυμήθηκε ότι είναι και «πατριώτης», «διυλίζοντας τον κώνωπα»  με την περίπτωση Μουζάλα και την κατά λάθος, όπως ο ίδιος δήλωσε, αναφορά του στην ΠΓΔΜ, με το όνομα Μακεδονία.
Στο ίδιο μήκος κύματος ακαδημαϊκός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καλεί σε παραίτηση τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη γιατί: «θεωρώ ότι οι κ. Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης είναι ανάγκη  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την σκύλευση που υπέστη ο τόπος μας μετά τις χτεσινές δηλώσεις του κ. Μουζάλα. Θα διευκολύνουν έτσι και τον Πρωθυπουργό στην αποπομπή του απαράδεκτου Υπουργού του…».
Αυτή η απροσδόκητη, δήθεν «εθνοπατριωτική» εξέγερση, όλων αυτών που έχουν αποδεχτεί την θεσμοθετημένη παραχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας της Χώρας,  θυμίζει παλιό αλλά διδακτικότατο ανέκδοτο, όπου λοχαγός του στρατού προετοιμάζει στρατιώτες για τον πόλεμο:
«Αν γίνει πόλεμος υπάρχουν δυο περιπτώσεις, να σκοτωθείτε ή να πιαστείτε αιχμάλωτοι.
Αν σκοτωθείτε έχει καλώς, αν όμως πιαστείτε αιχμάλωτοι υπάρχουν δυο περιπτώσεις να σας αφήσουν ελεύθερους ή να σας κάνουν σαπούνι.
Αν σας ελευθερώσουν έχει καλώς, αν όμως σα κάνουν σαπούνι υπάρχουν δυο περιπτώσεις, να λούζεται άντρας ή γυναίκα.
Αν λούζεται άντρας έχει καλώς, αν όμως λούζεται γυναίκα…
Ε τότε ρε να δείξετε τον ανδρισμό σας!!!!»
Τώρα λοιπόν ο Καμένος αποφάσισε να δείξει τον πατριωτισμό του, αφού ρούφηξε όλα τα αβγουλάκια του, ο καρεκλοκένταυρος που ήθελε να παραστήσει και τον Ζέρβα, τρομάρα του, που θα έριχνε τον Γοργοπόταμο μαζί με τον έτερο Καππαδόκη, τον Τσίπρα. Αυτοί όχι Γοργοπόταμο αλλά ούτε τούνελ στο τρενάκι που έπαιζαν δεν μπορούν να ανατινάξουν!
Βεβαίως και θα έπρεπε να παραιτηθούν οι παραπάνω Βουλευτές αλλά και σύμπασα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όμως για χίλιους άλλους λόγους και όχι για το σαρδάμ του Μουζάλα! Δε γνωρίζουν άλλωστε οι εθνικιστές της φάπας ότι μέσα λεγόμαστε Ελλάδα και έξω Greece; Ότι μέσα θα λέμε τη γείτονα ΠΓΔΜ και έξω Μακεδονία; Αυτή είναι η διπλή ονομασία! Γιατί όταν ακούν έξω από «εταίρους» και μη, την προσφώνηση Μακεδονία το βουλώνουν οι πατρηδοκάπηλοι; Πως αποκαλούν άραγε δημόσια ο Σούλτς, η Μέργκελ, ο Ολάντ και οι άλλοι την ΠΓΔΜ; Πως την αναφέρουν οι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ; Γιατί καμία αντίδραση εκεί από τους «Καμένους»; Ε τι να σου κάνει κι ο Μουζάλας, μέσα έτσι έξω αλλιώς, γλώσσα είναι αυτή και κάποτε στραμπουλίζεται. 
Θα έπρεπε να παραιτηθούν Μουζάλας, Τσίπρας,  Καμένος και οι άλλοι όμως γιατί:
·         Κορόιδεψαν ολόκληρο τον Ελληνικό λαό που θα τον έβγαζαν από τα μνημόνια ενώ ψήφισαν κι άλλο χειρότερο.
·         Διαιωνίζουν την παραχώρηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Χώρας
·         Θα έδιωχναν την Τρόικα και την έκαναν κουαρτέτο.
·         Δε θα ξεπουλούσαν τίποτα, θα καταργούσαν και τον ΤΑΙΠΕΔ, αλλά αυτοί ξεπουλάνε ακόμα και «τη μάνα και τον πατέρα τους».
·         Κατηγορούσαν τους άλλους ως Γερμανοτσολιάδες, υποτακτικούς της Μέργκελ  και σήμερα φιλάνε χέρια και πόδια της «σιδηράς φροϋλάιν».
·         Δεν θα έκοβαν μισθούς και συντάξεις και σήμερα παζαρεύουν το κόψιμο
·         Και μύρια όσα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε
Αρκετά λοιπόν με την υποκρισία και το δούλεμα του Ελληνικού λαού, που νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να παίζει  αιώνια μπιλιάρδο στην πλάτη του…

Πράσσος Στέφανος
Μέλος Τ.Ε Κοζάνης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: