Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

http://www.narnet.gr/

Ξεκίνησαν το Σάββατο 5 Μάρτη και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 6 Μάρτη οι διαδικασίες της 3ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή σχεδόν 1.000 εκλεγμένων αντιπροσώπων.
Οι εργασίες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί με την παρουσίαση της εισήγησης-θέσεων του απερχόμενου ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των προτάσεων-τροπολογιών και συνεχίστηκαν με χαιρετισμούς από οργανώσεις (ΕΕΚ, ΛΑΕ, ΚΚΕ (μ-λ), Ανασύνθεση ΟΝΡΑ, ΟΚΔΕ). Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με τις ομιλίες πάνω από 70 εκλεγμένων αντιπροσώπων.
Την 2η μέρα της Συνδιάσκεψης, την Κυριακή 6 Μάρτη, οι εργασίες αφορούσαν τις αποφάσεις. Πρώτα συζητήθηκαν οι προτάσεις και τροπολογίες πάνω στις Θέσεις, και αμέσως μετά υπερψηφίστηκαν με ευρεία πλειοψηφία από το Σώμα. Ακολούθησε η συζήτηση πάνω στην πρόταση Πολιτικής Απόφασης, που επίσης ψηφίστηκε με πλειοψηφία. Ακολούθησε η συζήτηση για το οργανωτικό του μετώπου και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι εκλογές για την συγκρότηση νέου Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου και νέας Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής.
Η συλλογική αποτίμηση της διαδικασίας της 3ης Συνδιάσκεψης καθώς και οι απόφάσεις και τα νέα όργανα θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: