Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Παράδοση άνευ μάχης της υποταγμένης ηγεσίας του συνδικαλισμού της Κοζάνης

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη»

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καταγγέλλει τις ηγεσίες του εργατικού κέντρου Κοζάνης και του Ν.Τ της  ΑΔΕΔΥ,  για την απόφασή τους να μην πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στους δρόμους της πόλης της Κοζάνης, μετά το τέλος της απεργιακής συγκέντρωσης της 3 Δεκέμβρη.
Την ώρα που ψηφίζονται αυτά τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα, που καταστρέφουν την κοινωνική ασφάλιση,  οι  ηγεσίες αυτών των συνδικαλιστικών οργάνων αντιμετωπίζουν τις πανεργατικές απεργίες ως αγγαρεία και τις διεκπεραιώνουν με συνοπτικές διαδικασίες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνουν σύξυλους τους απεργούς συγκεντρωμένους, απαξιώντας να κάνουν πορεία στους δρόμους μετά την συγκέντρωση.
Το συνδικάτο μας για ακόμα μια φορά ξεκίνησε μόνο του την πορεία δίνοντας την δυνατότητα και στους υπόλοιπους εργαζομένους συνταξιούχους και νέους να διαδηλώσουν .
Σε μια περίοδο σαν την τωρινή, που εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και νέοι, δέχονται ανήλεη πόλεμο από κυβέρνηση, Ε.Ε και κεφάλαιο,  οργίζονται με τέτοιες προδοτικές αποφάσεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων τους.
Δεν θα αργήσει ο καιρός που οι εργαζόμενοι θα αποτινάξουν τα βαρίδια
Αλλοίμονο σε όποιον σταθεί εμπόδιο στον δρόμο τους.
 Κοζάνη 3-12-2015
Το Γραφείο Τύπου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: