Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο Ορυχείο Μαυροπηγής

Ένας εργαζόμενος στη ΔΕΗ έχασε τη ζωή του σε νέο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 11 το πρωί, στο χώρο στάθμευσης και ελέγχου των εργολαβικών φορτηγών, στο Βόρειο Πεδίο του ορυχείου Μαυροπηγής.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Π”, πρόκειται για εργολαβικό εργαζόμενο, ο  οποίος φέρεται να είχε σηκώσει την καρότσα του φορτηγού για να κάνει έλεγχο, αλλά η καρότσα γλίστρησε και τον πλάκωσε.
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή για τις συνθήκες του δυστυχήματος έδωσε στο μεταξύ στον “Π” εργαζόμενος στο ορυχείο Μαυροπηγής. Δήλωσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο άτυχος Χ.Σ. από το Ανατολικό Εορδαίας, ηλικίας 58 ετών- ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του φορτηγού, πραγματοποιούσε έλεγχο στο φορτηγό του. “Προφανώς λύθηκε το χειρόφρενο και λόγω ότι το σημείο εκείνο της ράμπας της παρκίδας είναι κατηφορικό παρασύρθηκε από το φορτηγό του, το οποίο τον καταπλάκωσε προξενώντάς του συντριπτικό χτύπημα στο κρανίο και πολλαπλές κακώσεις στο σώμα”.
Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο της ΔΕΗ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: