Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Αίμα, Τιμή, Χρυσοί Λαγοί:Τρέχοντας έφυγε από το στούντιο του ASTRA TV ο Κασιδιάρης (VIDEO)


 Ένταση προκλήθηκε έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα», κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στον δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη. Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η φιλοξενία του από τον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε την αντίδραση ομάδας είκοσι περίπου αντιεξουσιαστών που συγκεντρώθηκαν στην Γαλλίας – Κοραή, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλου και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.



Την ώρα λοιπόν, που ο Κασιδιάρης υποστήριζε ότι η δολοφονία Φύσσα δεν είχε πολιτικό κίνητρο (παρότι ο αρχηγός της οργάνωσης του Νίκος Μιχαλολιάκος έχει πάρει την πολιτική ευθύνη του εγκλήματος), ακούστηκαν φωνές έξω από το στούντιο. Ο Κασιδιάρης πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε τρέχοντας.

Η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ. Οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος αλλά και οι συνοδοί τους βγήκαν από τον σταθμό με λοστούς και ρόπαλα στα χέρια και τελικά χάρη στην επιχείρηση που στήθηκε από την αστυνομία για να διαφύγουν από το κτίριο δεν σημειώθηκαν επεισόδια.
Πηγή aek365
από: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ |

Δεν υπάρχουν σχόλια: