Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ακυρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ- Κατάληψη του Χώρου από το Σύλλογο Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου. (VIDEO)

  ΠΗΓΗ:Kozani.tv 

Ακυρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ. Υπό κατάληψη ο χώρος της συνέντευξης

Υπό κατάληψη είναι ο χώρος  της συνέντευξης του προέδρου της ΔΕΗ από τα μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου. Μετά την ένταση που προκλήθηκε αποτέλεσμα ήταν η συνέντευξης του προέδρου της ΔΕΗ και των διευθυντών της επιχείρησης να ακυρωθεί......


Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο αμφιθέατρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη.
Μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου θέλησαν να μπουν στον χώρο της συνέντευξης και εμποδίστηκαν απο την ασφάλεια του Προέδρου με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση και να πιαστούν στα χέρια.

Τι είπε ο Ηλίας Τεντζογλίδης στα ΜΜΕ παρουσία του Προέδρου της ΔΕΗ και των στελεχών της επιχείρησης στη επεισοδιακή συνέντευξη τύπου (video) 

 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου Ηλίας Τεντζογλίδης ανέβηκε στο πάνελ όπου είχε καθίσει ο Πρόεδρος και τα στελέχη της ΔΕΗ για τη συνέντευξη τύπου και απευθυνόμενος στα ΜΜΕ ανακοίνωσε πως η συνέντευξη δεν θα γίνει και πως ο χώρος είναι υπό κατάληψη και ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικισμοί σε σχέση με τη ΔΕΗ. 

Δείτε ένα απόσπασμα από την τοποθέτησή του.



Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ για τα επεισόδια στη συνέντευξη στο ΛΚΔΜ (video)

Τη λύπη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Ε. Παναγιωτάκης για τα επεισόδια που έγιναν στο ΛΚΔΜ λίγο πριν την συνέντευξη τύπου.
Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv:

Δεν υπάρχουν σχόλια: