Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο κύριος λαγός!


Φασίστες εισέβαλαν σε σχολείο γιατί δεν γουστάρουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία! Ακούστηκαν εκφράσεις καταδικαστέες, σύμφωνα με παριστάμενους κρυπτοφανεροφασίστες που είχαν το θράσος να δώσουν και συνεντεύξεις στα κανάλια, αλλά οι φανεροκρυπτοφασίστες δεν είδαν του φασίστες να χειροδικούν! Τους άκουσαν μόνο να υβρίζουν και να τραμπουκίζουν παρουσία των παιδιών που φοιτούν στο ολοήμερο σχολείο! Οι κρυπτοφανεροφασίστες καταδικάζουν το γεγονός της εισβολής των φασιστών στο σχολείο αλλά καταδικάζουν και όσους κουβάλησαν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία χωρίς να τους ρωτήσουν! Άκουσον – άκουσον! Οι κρυπτοφανεροφασίστες έπρεπε να ρωτηθούν αν θα φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα και σε ποια σχολεία!

Και ποιος κάλεσε τους φασίστες, ρωτάει η δημοσιογράφος, τους κρυπτοφανεροφασίστες. Ο κύριος λαγός, απαντάει, η εκπρόσωπος των κρυπτοφανεροφασιστών, είναι ντόπιος και από κάπου θα το έμαθε!
Ο κύριος λαγός! Ο επικεφαλής της ομάδας των τραμπούκων που εισέβαλε στο σχολείο και επιτέθηκε φραστικά στους δασκάλους, σύμφωνα με τους κρυπτοφανεροφασίστες, έγινε και κύριος!
Για τα όσα απίστευτα συνέβησαν σε ένα δημοτικό σχολείο με πρωταγωνιστές για μία ακόμη φορά τους φασίστες εξέδωσαν ανακοίνωση οι αριστεροί της πλάκας οι οποίοι καταδικάζουν τα όσα συνέβησαν, ενώ προειδοποιούν ότι δεν θα αφήσουν τους φασίστες να στάξουν το δηλητήριό τους στις νεανικές ψυχές!
Εμείς θα προτείναμε στους «Αριστερούς» προκειμένου να δώσουν τέλος στη δράση των φασιστών να φροντίσουν η δίκη τους να κρατήσει πέντε, δέκα, είκοσι χρόνια! Στο διάστημα αυτό θα προτείναμε στους «Αριστερούς» να βγάζουν βόλτα τους φασίστες σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Καστελόριζο, ώστε αφενός να εκτονώνεται το νευρικό τους σύστημα, αφετέρου να επηρεάζονται από τις αριστερές απόψεις και να γίνονται πιο ευγενείς!
Καπετάνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: