Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Σφοδρή επίθεση ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά αυτοδιοικητικών και μητροπολίτη



Χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις η τοπική επιτροπή Χίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «καταγγέλλει την απάνθρωπη αδιαφορία των τοπικών αρχών που έχουν αφήσει εκατοντάδες πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι, μωρά και βρέφη, στο έλεος της βαρυχειμωνιάς, σε αντίσκηνα ή στην ύπαιθρο».
Συγκεκριμένα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την ανακοίνωσή της καταγγέλλει την στάση του δημάρχου κ. Μανώλη Βουρνού και των μελών της παράταξής του, του κ. Πολύδωρου Λαμπρινούδη και του αντιπεριφερειάρχη κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, «που με πρόσχημα την ανικανότητα της κυβέρνησης, αρνούνται να διαθέσουν θερμαινόμενους χώρους για την στέγαση των προσφύγων».
Και προσθέτει: «Οι αυτοδιοικητικοί έχουν παραδοθεί οριστικά στο στρατόπεδο αδίστακτου λαϊκισμού και της ακροδεξιάς.

Την υποκρισία του κρατικοδίαιτου μητροπολίτη Μ. Βασιλάκη που μετά από επανειλημμένες εμπρηστικές δηλώσεις περί λαθρομεταναστών, τώρα υποκρίνεται ότι επιζητεί τη στέγασή τους σε ενοριακές αίθουσες, πλην όμως οι ενορίες δήθεν αρνούνται διότι υπάρχουν μέσα “πράγματα”.
Καθώς φαίνεται, η τοιχογραφία της μονής Μουνδών, όπου βασιλείς και ιεράρχες κατακρημνίζονται στην κόλαση καταδικασμένοι για τα αμαρτήματά τους δεν του λέει το παραμικρό!
Τη στάση της ιμπεριαλιστικής μηχανής που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία, αφού επί δεκαετίες σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ έσπειρε τον πόλεμο και τον θάνατο στις χώρες της Μέσης Ανατολής και τις βορειοαφρικανικές χώρες, τώρα έκλεισε τα σύνορα του “ευρωπαϊκού παραδείσου”, εγκλωβίζοντας χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα και τα νησιά και ουσιαστικά αρνείται να συνδράμει τη χώρα μας στη διαχείριση του τεράστιου αυτού προβλήματος».
Καταλήγοντας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητά να διατεθούν σήμερα κιόλας όλοι οι δημόσιοι χώροι για την στέγαση των προσφύγων.

ΠΗΓΗ:| Αστραπάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: