Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Νέα νίκη του κινήματος η αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς

 Νέα νίκη του κινήματος η αποχή των συμβολαιογράφων – Συνεχίζουμε πιο δυναμικά – Τετάρτη 12/8, 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης 

Μετά τις ματαιώσεις των πλειστηριασμών τις δυο προηγούμενες εβδομάδες με την παρουσία και τη δυναμική στάση εκατοντάδων διαδηλωτών του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, σήμερα το συντονιστικό των συμβολαιογραφικών συλλόγων όλης της χώρας αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς της Τετάρτης 12 του Οκτώβρη. Ζητούν «να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας».

Και ναι μεν με τη συγκεκριμένη απόφαση οι συμβολαιογράφοι δεν παίρνουν τη θέση του κινήματος, αλλά ήδη σ’ αυτή μπορούμε να διακρίνουμε μια ρωγμή στο μέτωπο των αρπακτικών της της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας και ταυτόχρονα μια “εκ των έσω” διάψευση της κυβερνητικής προπαγάνδας περί προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Η απόφαση αυτή των συμβολαιογράφων είναι αποτέλεσμα της δράσης και της αποφασιστικότητας του κινήματος. Σ’ αυτό το δρόμο πρέπει και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε!

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους, τα εργατικά σωματεία, τις συνελεύσεις γειτονιάς, τις τοπικές και κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες της πόλης, να είμαστε όλοι την

Τετάρτη 12 του Οκτώβρη, στις 3.30μ.μ.,
στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης
>για να εξασφαλίσουμε την τήρηση της αποχής και τη μη διενέργεια των πλειστηριασμών
>να διαδηλώσουμε, καλώντας το λαό της πόλης μας στη “γιορτή” για αυτή τη νέα νίκη, στον αγώνα για τις νίκες του μέλλοντός μας!

 Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: